Assortiment

Vijver & vis

Tuincentrum Van de Hulsbeek is al ruim 45 jaar de vijverspecialist in de regio. Je vindt bij ons alles voor de aanleg en het onderhoud van een vis-, sier- of zwemvijver.

Lees meer...

Planten & Bomen

Op zoek naar beplanting voor je tuin? Wij hebben volop planten en bloemen. Van klimplaten, tot heesters, rozen, fruitbomen en eenjarige planten. Ook bijzondere en unieke exemplaren. 

Lees meer...

Hout

We bieden een groot assortiment aan buitenhout, tuinhout, bamboe en timmerhout. Geschikt voor onder andere overkappingen, blokhutten, schuttingen, tuinhuizen en speeltoestellen. 

Lees meer...

Natuursteen

Van grind tot natuursteen, maar ook terrasstenen, betonbandjes, zwerfstenen, stapelblokken, flagstones en nog veel meer. Ook voor stenen producten kun je bij ons terecht.

Lees meer...

Verlichting

Op het gebied van tuinverlichting hebben wij diverse modellen buitenlampen. Denk aan lantaarns, tuinspots, maar ook vijververlichting. We bieden ook professionele verlichting.

Lees meer...

Tuingereedschap

Ga je zelf aan de slag in jouw tuin? Dan is goed gereedschap onmisbaar. Wij hebben professioneel tuingereedschap voor professionals en hobbyisten.

Lees meer...

Beregening

Beregening is van levensbelang voor een mooie tuin. Wij hebben daarvoor alles in huis. Denk aan sproeiers, infiltratiesystemen en de bijbehorende aansturingsprogramma’s. 

Lees meer...

Grondproducten

Goede grondkwaliteit is erg belangrijk. Wij hebben kwalitatief goede grondproducten.
Denk aan potgrond, bemesting, maar ook bestrijdingsmiddelen.

Lees meer...

Klimaatplein

Wist je dat jouw tuin kan bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier? Maak van jouw tuin een klimaatplein door te zorgen voor meer biodiversiteit. 

Lees meer...

Dierbenodigdheden & diervoeding

Maak kennis met ons ruime assortiment dierbenodigdheden en diervoeding voor honden, katten, konijnen, paarden, cavia, schapen, binnenvogels, hobby pluimvee, buitenvogels, kippen, ganzen, hamster, varkens, geiten, watervogels, koi karpers, duiven, tropische vogels, kanaries en volièrevogels etc.

PARTNERS