Over ons

Het bedrijf

Al 40 jaar het adres voor advies en informatie
Het tuincentrum met ruime parkeergelegenheid ziet er uitnodigend uit en wat bij binnenkomst direct opvalt is de grote verscheidenheid aan klimplanten, heesters, rozen, fruitbomen en eenjarige planten. Bij alle planten vind je duidelijke informatie over bloeiwijze maat en kleur. Om uw tuin aan te kleden zijn er diverse bloembakken, bloempotten, buitentafels, zonnewijzers en is er grote keuze aan siergrind, tegels en andere bestrating aanwezig. Specialiteit op dit moment in de buitenpotterie zijn de lichtgewicht potten van Terrazino. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het persoonlijke gesprek en deskundige advies. Of het nu gaat om kleine aanpassingen of een geheel nieuwe tuin. In goed overleg met de klant kan een tuinontwerp worden gemaakt dat voldoet aan uw wensen.

Vijverspecialist
Tuincentrum Jan van de Hulsbeek heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in vijvers en waterpartijen. Jan vertelt: “men wil vooral helder water liefst zonder planten. Met de nieuwste technieken kan een eenvoudige filter met UVC lampen voor kraakhelder water zorgen met weinig onderhoud. Bij de nieuwste filters gaat het reinigen zelfs automatisch. Wij hebben alles in huis voor een mooie vijver groot of klein”. Op dit moment zijn zwemvijvers erg populair. Het begint met deskundig advies! Tuincentrum Jan van de Hulsbeek is ook Officieel Service Punt van Oase geworden. Wat wil dat zeggen? Dat ons tuincentrum een groot assortiment producten van Oase levert? Ja, dat zeker ook. Maar als je al een product hebt, maar er mankeert iets aan, dan kunnen we dit voor u vakkundig herstellen. Wat ook betekend dat in de meeste gevallen uw Oase product weer snel in orde gemaakt is en er een grote voorraad aanwezig is.

Een kleine rondleiding
Een wandeling over het centrum brengt u ook bij het kinderspeeltuintje. Terwijl u rustig rondkijkt kunnen de kleintjes veilig spelen op de klimtoren in het speelhuis of de zandbak.
U vindt bij het blokhuttendorp de buitenkeukens, hobbykassen van het merk Hillhout, en bij het zonweringpaviljoen ziet u een beweegbare harmonica schaduwdoek. Het laatste gedeelte van de rondleiding komt u bij het overdekte kasgedeelte ziet daar aquaria met allerlei vissen, alles voor de vijver, tuingereedschappen, -verlichting, alles voor een gezonde tuin en decoratie voor binnen en buiten.

Kortom, een bezoek meer dan waard!